– Szigetüzemű rendszerben történő használatával, -nappali időszakban a lehető legtöbb energia kinyerésére és hatékony tárolására törekszünk, melyet SOLAR típusú akkumulátorokban tárolunk. A kinyerhető napenergia maximalizálását mikrokontroller vezérelt automatika,- munkapont beállító (MPPT-Maximum Power Point Tracker) szolár töltésszabályzóval optimalizáljuk. – A szolgáltatott megvilágítást éjszakai időszakban az eltárolt energia ésszerű és hatékony takarékos felhasználásával, az akkumulátor feszültség megfelelő átalakítása és az adott fénytest áramának finomszabályozásával a kívánt igényekhez igazítjuk.

Az éjszakai fényáram szabályzás, automatikus fényerőcsökkentés beállított paraméterek szerint történik, akár az évszakokhoz igazított világítási teljesítmény (fényerő) beállítással.

– Vezérlő elektronikánk folyamatosan figyeli az akkumulátor feszültségét és egy előre definiált függvény felhasználásával, kompenzálja a fényforrás aktuális, maximális áramát.

– Beépített termo menedzsmenttel szabályozzuk a túlmelegedést, mellyel jelentősen hozzájárulunk a világítás időtartamának és a fényforrások élettartamának meghosszabbításához.

-Automata be – ki kapcsolás töltésszabályzóval, az alternatív „energiatermelőhöz „igazítva történik.

-Akkumulátor szintfigyelésével történő teljesítményszint kompenzáció, mellyel szélsőséges időjárási viszonyok esetén is, legalább 72 órás autonómiával működő világítási időszak is biztosítható.

-Szigetüzemű világítási rendszereink háromféle üzemmódban készülnek és kerülnek telepítésre, mint solar (csak napelemes) vagy hibrid (nap és vízszintes tengelyű szélgenerátoros), illetőleg csak (függőleges tengelyű szélgenerátoros) kivitelezésben, az adott megvilágítási terület alternatív energia ellátottság hatékonysága alapján.

Szigetüzemű lámpaoszlop rövid ismertetője

12W-os fényforrással ellátott világító berendezés. A berendezés szigetüzemben működtethető, mint tér-megvilágítási lámpaoszlop. A világítás 12V-on működik, az erre a célra használható SOLAR típusú akkumulátorral. Szigetüzemű rendszereinket 4-8m-s magasságú lámpaoszlopokkal telepítjük, az oszlopok különböző stílusban választhatók.

Megvilágítási területek

A világító berendezésre merőlegesen vetítve oldal irányokban 9-15m
A világító berendezésre vízszintesen vetítve előre 6-8m
A világító berendezésre vízszintesen vetítve hátra 0.5-2m

Áramszolgáltatóktól függetlenül telepíthető, üzemeltethető!

Megvilágítási időtartam

A világítási időtartam, alkonykapcsolóval és időrelével kiépített minimum 8-14h-t működő egység.

Beruházási költségek

Termékeink nem igényelnek fix távolsághoz kötött üzemeltetést, nem szükséges kábelhálózat kiépítése, ill. arra történő csatlakozás sem. Nem igényelnek új hálózatok kiépítésénél földmunkát, és a meglévő hálózatra is csatlakoztathatók.

Üzemeltetési költségek

Különösen fontos, hogy üzemeltetési költsége nincs, karbantartási költsége minimális

Akkumulátor csere 5 évente 30 ft/nap

Garancia

Termékeinkre (egység) 1 év általános garancia, 5 év jótállás, rendeltetésszerű használat esetén.

Bővebb információ letöltése a szigetüzemű rendszerről (PDF)